Deprecated: strpos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /data/sites/web/easybestelbe/www/libraries/src/Filesystem/Folder.php on line 259
Easy Bestel
Menu

Het idee!

Voorstelling Easy Bestel

 

Het idee achter dit programma is de slager - traiteur, broodjeszaken, viswinkels en al wie met bestellingen in voedingszaken te maken heeft, te helpen bij haar of zijn bestellingen en het personeel effectiever aan het werk te zetten!  

Door de bestellingen rechtstreeks in te voeren, maakt men ook onmiddelijk de rekening van hetgeen de klant moet betalen, of toch tenmiste een indicatie (gewogen producten worden later afgerekend). Er wordt rekening gehouden met, waarborgen per artikel of op de volledige rekening, kortingen op de prijs per artikel of op de hele rekening (kortingen in % of Euro's 

Easy Bestel is geconfigureerd voor een schermresolutie van  1920 x 1080 pixels, niet alleen worden de formulieren dan mooi gepresenteerd, maar ook de afdrukvoorbeelden worden optimaal getoond!

Easy Bestel is ontwikkeld met behulp van Microsoft Access en dus compatibel met de Office bundel, waaronder Word en Excel. Tabellen en rapporten, kunnen naar deze worden geëxporteerd.

Easy Bestel, kan echter volledig autonoom op uw computer worden geïnstalleerd, zodat Microsoft Office geen must is. 

 

 

 


 

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Het begon zowat een twintigtal jaar geleden. We hadden zelf een slagerij in Temse en om onze bestellingen een beetje te automatiseren, had ik een programma ontwikkeld, Easy Bestel was geboren.

Met een druk op de knop kan je nauwkeurig lijsten printen, hoeveel kroketten, puree,sla, tomaten, enz. ...  je nodig hebt op een bepaalde dag. Lijsten met al je bestellingen, etiketten voor op de artikelen en op de kratten, zijn maar enkele voorbeelden. Lees meer ...

Easy Bestel Informatie :
Installatie +/- 1:00 uur
Opleiding +/- 2:00 uur
Opleiding personeel: €45.00/uur
Service na installatie: €45.00/uur
Telefonische ondersteuning: €15.00/per begonnen kwartier
Kilometervergoeding: €0.80 per km
Easy Bestel
Met minder tijd en minder kosten. Toch meer gedaan krijgen. Less is more!
Slider

Login

Wij gebruiken cookies op onze website om u een aangename surfervaring aan te bieden!